Vali Turhan karne dağıttı

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, okulların yarıyıl tatiline girmesi dolayısı ile gittiği Pamukçu beldesinde öğrencilere karne dağıttı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ocak 2014 11:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Vali Turhan karne dağıttı

Pamukçu'da bulunan Mebruke Hakkı Kabakçı İlkokulu'nda karne heyecanı yaşandı. Karne törenine Vali Ahmet Turhan, Altı Eylül Kaymakamı Bayram Gale, Pamukçu Belediye Başkanı İsmail Çoban, Polis Okulu Müdürü İbrahim Şenöz katıldı. Çiçeklerle karşılanan Vali Ahmet Turhan, çocuklarla bir süre sohbet etti. Folklor gösterilerini izleyen Vali Ahmet Turhan, daha sonra birinci sınıfların karnelerini verdi. Erkek çocuklara araba, kız çocuklara bebek dağıtan Vali Turhan, karnesi iyi olan öğrencileri tebrik etti.

Aileler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Vali Turhan, "868 okulda 187 bin öğrencimiz bugün karne aldı. Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın daha iyi eğitim alması için gerekli olan çabayı gösteriyoruz. Tatil, çocuklarımızın dinlenmesi açısından önemli. Özellikle karnesinde kırık olan velilerimizin biraz daha anlayışlı olması lazım. Biraz bu noktada empati yapmak ve çocuklara kızmamak lazım. Çocuklarımızı yönlendirmek, anlayışla karşılamak, kırıkların düzelmesinde daha etkili olacak. Çocukların karne heyecanını beraber yaşamak çok güzel, biz de çocuklarımızın bu mutluluğuna eşlik etmekten memnun olduk" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber