Başbakanlık: Ankara Basın-Yayın İrtibat Birimi kuruldu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 05 Şubat 2014 18:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başbakanlık: Ankara Basın-Yayın İrtibat Birimi kuruldu

Genel Müdürlüğümüz taşra teşkilatındaki hizmetler il müdürlüklerimizin bulunduğu illerde il müdürlükleri, bulunmayan illerde ise Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlükleri aracılığı ile yürütülmekteydi. Valilik Basın Halkla İlişkiler Müdürlükleri, görev tanımlarındaki asli görevlerine ek olarak Genel Müdürlüğümüzün basın mensuplarına yönelik faaliyetlerinin illerdeki ayağı olarak da faaliyet göstermekteydiler. Bu durumun işleyişte çeşitli aksaklıklara sebep olması nedeniyle Genel Müdürlüğümüze bağlı il müdürlüklerine mücavir illerini de içine alan görev/sorumluluk alanları belirlenmiştir. Bu kapsamda Basın Yayın Dairesi Başkanlığı altında "Ankara Basın-Yayın İrtibat Birimi" kurulmuş ve görev ve sorumluluk alanı içerisinde "Bartın, Bolu, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale ve Zonguldak" illeri belirlenmiştir.

Ankara Basın Yayın İrtibat Birimi'nde Yapılacak İşlemler:

Basın Kartı başvuru işlemlerin tamamı; internet sayfamızdan (http://www.byegm.gov.tr) Basın Mensupları başlıklı menü kullanılarak, basın mensuplarının taleplerine göre ilgili linklerdeki beyannameler doldurularak gerçekleştirilmektedir.

Elektronik ortamda doldurulan beyannamelerin onaylı bir suretinin, Ankara Basın Yayın İrtibat Birimi' ne tesliminin sağlanması gerekmektedir

Görev yeri ve ikamet adresi Ankara olan basın mensuplarının "Basın Kartı" ile "Basın Trafik Kartı" aşağıda iletişim bilgileri bulunan Ankara Basın Yayın İrtibat Birimi' nce teslim edilecektir.

Adres : BYEGM Ankara Basın Yayın İrtibat Birimi

Konur Sokak No: 71/8 Bakanlıklar/Ankara

Tel No : 0312 418 60 84

Fax : 0312 418 60 83

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber