Beş yıldızlı okul

Haber Giriş : 17 Mayıs 2006 07:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TED İstanbul Koleji, spor, kültür ve sanat ağırlıklı eğitim programları ile Türkiye'nin sayılı okulları arasında. 3. mezunlarını vermeye hazırlanan kolej, öğrencilerine sağladığı imkanlarıyla da göz kamaştırıyor...

iSTANBUL Beykoz'daki TED İstanbul Koleji, anaokulu, ilköğretim ve lise bölümlerinde bin 327 öğrencisiyle İstanbul'un sayılı okulları arasında.

Bu yıl 3. mezununu verecek kolej, alanında uzman 186 eğitim kadrosu 68 idari personel ve 37 usta öğretici ile 209'u burslu 1327 öğrenciye eğitim veriyor. Kolejin basketbol, hentbol, voleybol, badminton, tenis etkinlikleri yapılan 2 spor salonu, buz pateni pisti, dağcılık etkinliklerinde kullanılan yapay tırmanış platformları, uzun atlama havuzu öğrencilere geniş imkanlar sağlıyor. İngilizce, Fransızca ve Almanca eğitimin verildiği okulda öğrenciler atelyelerde uygulamalı eğitim de görüyor. Öğrenciler heykel, resim, seramik, el sanatları gibi dallarda yaptıkları sergileme imkanına da sahip. Ayrıca 2 senfoni orkestrası bulunan okulda öğrencilere ilköğretimden başlayarak keman, piyano, viyola, çello, flüt, klarnet, saksafon, trompet, gitar, vurmalı çalgılar gibi müzik aletlerinin eğitimi veriliyor. İlköğretim Bölümü Müdürü Aybars Şehirtay, ?Öğrencilerin araştırmacı ve gözlemleyerek eğitim almalarını amaçladıklarını' belirtti. Şehirtay, öğrencilerinin spor alanında ulusal ve uluslararası başarılara imza attığını da söyledi.

star

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber