Kırıkhan'da 'Başbakan'a Saygı' mitingi

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde, 17 Aralık’ta düzenlenen operasyonlar ve ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara dikkat çekmek için “Başbakan’a Saygı Mitingi” düzenlendi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Şubat 2014 18:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kırıkhan'da 'Başbakan'a Saygı' mitingi

Bugün saat 12.00'de Kırıkhan İnönü Bulvarı'nda düzenlenen mitingde binlerce insan bir araya geldi. Mitingde büyük coşku yaşanırken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan adına sık sık sloganlar atıldı. Mitingde sadece Türk Bayrağı yer alırken, hiçbir siyasi parti bayrağı yer almadı ve siyasi slogan atılmadı.

Miting Tertip Komitesi Başkanı İşadamı Enis Timuçin yaptığı konuşmada, "Toplumumuzda ve gündemimizde yaşanan olayların temeline indiğimizde aslında 90 yıldır bu ülkede süregelen yıpratma, yok etme, parçalama, zayıf düşürme eylemiyle karşı karşıya olduğumuzu görüyoruz. Ülkemizin birliği, bütünlüğü noktasında kardeşlik duygularımızı pekiştirerek Sayın Başbakanımıza, hükümetimize, devletimize, milletimize ve bu ülke toprakları dışında bulunan kardeşlerimize Türki cumhuriyetlere, İslam coğrafyasına sahip çıkan Sayın Başbakanımıza sahip çıkacağız" dedi.

Enis Timuçin konuşmasının devamında katılımcılara da teşekkür ederek, "Sevgili kardeşlerim biz burada bu çalışmaları yürütürken, yaparken bize burada destek olmuş olan ve burada bulunan Alevi kardeşimize, Sünni kardeşimize, Abazalara, Çerkezlere, Türkmen kardeşlerimize, Yörük kardeşlerimize, Kürt kardeşlerimize burada birlikte, beraberlik ve kardeşlik içerisinde tek bir yumruk şeklinde mesaj vermeyi ve bu mesajla beraber iradesine sahip çıkmayı gösterdikleri için hepsine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber