İlköğretim öğrencisi sevgilisini, boğazını kesip öldürdü

Haber Giriş : 18 Mayıs 2006 15:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MERSİN'de, 2 gün önce kaybolan ilköğretim okulu öğrencisi 14 yaşındaki Dilek Ersoy'un, boğazı kesilerek öldürülmüş cesedi bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis 1 öğrenciyi gözaltına alırken, kızın sevgilisi olduğu öne sürülen kızın sevgilisi 25 yaşındaki B.D.'yi aramaya başladı.

Toros Lisesi İlköğretim 8'nci sınıf öğrencisi Dilek Ersoy, 2 gün önce okula gittikten sonra bir daha evine dönmedi. Ailesinin kayıp şikayeti üzerine soruşturma başlatan polis, Ersoy ile aynı sınıfta eğitim gören samimi erkek arkadaşı 15 yaşındaki S.D.'nin ifadesine başvurdu. S.D., Ersoy'u son olarak, sevgilisi olduğunu iddia ettiği B.D. ile birlikte Üseli Köyü yolu üzerindeki bir portakal bahçesinde gördüğünü, bir süre sonra B.D.'nin tek başına kaçtığını ileri sürdü. Bu ifade üzerine belirtilen portakal bahçesine giden polis, Dilek Ersoy'un bıçaklanarak öldürülmüş halde cesedini buldu. Yapılan incelemede boğazının kesildiği, vücudunda da bıçak yaraları bulunduğu anlaşılan Ersoy'un cesedi, otopsi için Mersin Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Cinayetle ilgisi olduğu düşünülen öğrenci S.D. gözaltına alınırken, kaçan B.D.'nin yakalanması için soruşturma başlatıldı.

Milliyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber