Sakarya'da 3 polise tutuklama

Haber Giriş : 21 Mayıs 2006 07:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adapazarı'nda, "rüşvet almak, irtikap, görevi kötüye kullanmak" iddiasıyla gözaltına alınan Sakarya Emniyet Müdürlüğü Şehiriçi Trafik Denetleme'de görevli 3 polis tutuklandı.

Adapazarı'nda, "rüşvet almak, irtikap, görevi kötüye kullanmak" iddiasıyla gözaltına alınan Sakarya Emniyet Müdürlüğü Şehiriçi Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli 9 polisten 3'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı üzerine gerçekleştirilen operasyonda, gözaltına alınan ve dün tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan 9 trafik polisinden 3'ü savcılığın bir üst mahkemeye itirazı üzerine tutuklandı. Tutuklanan A.D., M.U. ve H.T. isimli polisler Ferizli (L) Tipi Cezaevine gönderildi.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği operasyonda 9 trafik polisi ile aralarında dolmuş duraklarının başkanlarınında bulunduğu 19 kişi rüşvet almak, görevi kötüye kullanmak ve rüşvet vermek suçlarından göz altına alınmıştı.

zaman

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber