CHP'nin Kadıköy ve Çekmeköy adayı belli oldu

CHP MYK’nın bugünkü toplantısında gündem Kadıköy belediye başkan adayının kim olacağıydı. MYK, Parti Meclisi’ne Kadıköy adayı olarak Aykurt Nuhoğlu’nun adının bildirilmesine karar verdi. MYK, Çekmeköy belediye başkan adayı olarak da Seyfettin Yılmaz’ı belirledi.

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 15 Şubat 2014 16:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
CHP'nin Kadıköy ve Çekmeköy adayı belli oldu

Aykurt Nuhoğlu kimdir?

Aykurt Nuhoğlu, 15 Eylül 1959 tarihinde Trabzon'da dünyaya geldi. Lise eğitimini Fenerbahçe Lisesi'nde sürdürdükten sonra, 1984 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. 13 yaşında bir kız ve 19 yaşında bir erkek çocuk babası olan Aykurt Nuhoğlu, diş hekimi Ebru Nuhoğlu ile evli.

41 yıldır İstanbul Kadıköy'de yaşayan Nuhoğlu'nun SHP üyeliği ile başlayan siyaset yolculuğu SHP Kadıköy İlçe Yöneticiliği ve 1992 yılında Kadıköy İlçe Başkanlığı ile devam etti. Farklı dönemlerde CHP Kadıköy İlçe ve İl Kurultay Delegelikleri bulunan Nuhoğlu; CHP İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve CHP Kadıköy İlçe Yöneticiliği görevlerinde bulundu. Nuhoğlu, halen Atamer İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütüyor.

Urla Belediye Başkanı CHP'den istifa etti

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber