Taksim'de patlama/Video

İstanbul Taksim'de patlama meydana geldi. Kazancı Yokuşu'nda doğalgaz nedeniyle meydana geldiği tahmin edilen patlamada çok sayıda yaralı var.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Şubat 2014 16:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Taksim'de bir binada henüz belirlenemeyen nedenle meydana gelen patlamada yaralıların olduğu bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kazancı Yokuşu'nda bir binada henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri ile ambulanslar sevk edildi. Olayda yaralanan bazı kişiler, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılırken, bazılarına da olay yerinde müdahale ediliyor.

Patlamanın meydana geldiği binada ve çevredeki binalarda hasar oluştu.

Bölgede güvenlik önlemi alan polisin, çalışmaları sürüyor.

İGDAŞ: Patlama doğalgaz kaynaklı değil

- İstanbul Valisi Mutlu:
- "Beyoğlu Kazancı Yokuşu'nda bir binanın giriş katında patlama meydana geldi. İlk belirlemeler doğalgaz veya tüpgazdan kaynaklandığı yönünde"

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Beyoğlu Kazancı Yokuşu'nda bir binanın giriş katında patlama meydana geldiğini belirterek, "İlk belirlemeler doğalgaz veya tüpgazdan kaynaklandığı yönünde" dedi.

Vali Mutlu, Kazancı Yokuşu'nda bir binada meydana gelen patlamaya ilişkin twitter hesabından açıklama yaptı.

Mutlu, twitter mesajında, "Beyoğlu Kazancı Yokuşu'nda bir binanın giriş katında patlama meydana geldi. İlk belirlemeler doğalgaz veya tüpgazdan kaynaklandığı yönünde" ifadesini kullandı.

- İstanbul Emniyet Müdürü Altınok:
- "Yoğun bir doğalgaz sıkışmasından kaynaklanan bir patlama. Allah'a şükrediyoruz can kaybımız yok. 4 yaralımız var, durumları iyi, hayati tehlikeleri yok"

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Taksim'deki patlamaya ilişkin, "Yoğun bir doğalgaz sıkışmasından kaynaklanan bir patlama. Allah'a şükrediyoruz can kaybımız yok. 4 yaralımız var, durumları iyi, hayati tehlikeleri yok" dedi.

Altınok, Kazancı Yokuşu'nda bir binanın giriş katında meydana gelen patlamanın ardından olay yerinde incelemelerde bulundu.

Burada basın mensuplarına açıklama yapan Altınok, patlamanın doğalgaz sıkışmasından meydana geldiğini söyledi.

Patlamanın çok dar bir sokakta olduğunu kaydeden Altınok, "Yoğun bir doğalgaz sıkışmasından kaynaklanan bir patlama. Allah'a şükrediyoruz can kaybımız yok. 4 yaralımız var, durumları iyi, hayati tehlikeleri yok. Birinin durumu biraz daha sıkıntılı. Ama hayati tehlikesinin olduğunu zannetmiyoruz. Maddi hasar fazla gözüküyor. Gaz sıkışması fazla olunca böyle bir durum ortaya çıkmış" diye konuştu.

Altınok, patlamada yaralananların olay yerinden geçen vatandaşlar ve içeride çalışanların olduğunu ifade ederek, "Ucuz atlattık, hepimize geçmiş olsun" dedi.

Kazancı Yokuşu, temizlik çalışmalarının ardından trafiğe açıldı

Taksim'deki patlamanın meydana geldiği Kazancı Yokuşu, çalışmaların ardından trafiğe açıldı.

Beyoğlu Belediyesi'nin temizlik ekipleri, Kazancı Yokuşu'nda patlama nedeniyle çevreye saçılan cam parçaları ve molozları kaldırdı. Patlamada, hasar gören araçlar da caddeden çekildi.

Mahalle sakinleri evlerinde temizlik yaparken, belediye ekipleri de hasar gören evlerin cam ve çerçevelerini değiştirmeye başladı.

Temizlik ekiplerince yıkandıktan sonra güvenlik çemberi kaldırılan cadde, trafiğe açıldı.

Olayda evleri hasar gören vatandaşların belediye tarafından otellere yerleştirildiği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber