İstanbul'da yoğun sis seferleri tekrar iptal etti

İstanbul'da yoğun sis nedeni ile açılan seferler tekrar iptal edildi.

Haber Giriş : 19 Şubat 2014 07:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İstanbul'da yoğun sis seferleri tekrar iptal etti

Şehir hatları işletmesi, yoğun sis nedeni ile tüm seferler tekrar iptal edilmiştir. Gece görülmeye başlayan sis etkisini sürdürüyor. İstanbul'u gece saatlerinden itibaren kaplayan yoğun sis etkisini sürdürüyor. Sis sebebiyle deniz ulaşımında da aksamalar meydana geldi. Şehir Hatları iskelelerine gelen vatandaşlar seferlerin iptal olduğunu gördü. Şehir Hatları tarafından yapılan yazılı açıklamada da 'Yoğun sis nedeni ile tüm seferlerimiz ikinci bir duyuruya kadar iptal edilmiştir' denildi. İDO ise saat 07.30 itibariyle iptal duyurusu yapmadı.(İHA)


Dün aksam saatlerinde etkisini gösteren sis, gece saatlerinde yoğunlaştı. İstanbul'un bazı bölgelerinde etkili olan sisli hava, trafikte sürücülerin görüş mesafesini düşürdü. Trafikte ilerlemekte zor anlar yaşayan sürücüler, araçların sis lambalarını ve dörtlülerini yakarak ilerledi.

Boğaziçi Köprüsü sis yoğunluğu nedeniyle görünmez hale geldi. Gece saatlerinde yoğunlaşan sisli hava, etkisini sürdürmeye devam ediyor. Yoğun sis nedeniyle şehir hatları vapur seferleri de iptal edildi.(DHA)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber