Tinerciler Okulu dağıttılar 'gülümseyin' notu bıraktılar

Haber Giriş : 23 Mayıs 2006 05:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Girdikleri okulda her şeyi darmadağın eden baliciler yalnız cam çerçeveli güle dokunmadılar ve bir not bıraktılar: Gülmek için mutlu olmayı bekleme

Kilis'te Nazlı-Ömer Çetin İlköğretim Okulu'na gece geç saatlerde giren ve balici oldukları tahmin edilen kişiler okulu dağıttı. Okula giren kişiler, öğretmenler odası başta olmak üzere birçok sınıfta tahribat yaptı. Okula ait kitapları yerlere atıp, dolapları kırdı, masa ve sandalyeleri devirdi. Kolonya içen kişiler, öğrencilere ait az miktardaki parayı da alıp kaçtı. Olayın en ilginç yönü ise okul yönetimine güllü bir mesaj bırakmaları oldu.

Cam çerçeveli gülü içinde "Gülmek için mutlu olmayı bekleme" yazısı ile birlikte danışma masasına bırakan faili meçhul kişiler, daha sonra okuldan uzaklaştı. Olay yerine gelen polisin ilk dikkat ettiği şey danışma masasına bırakılan mesaj oldu. Emniyet Müdürü Atalay Sönmez, okulların bitimine doğru bu tür olayların arttığına dikkat çekerek okuldan atılan birkaç kişinin bu olayı yapabileceklerini söyledi.

yenişafak

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber