Havalar nasıl olacak? - Haritalı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 27 Şubat 2014 09:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Havalar nasıl olacak? - Haritalı

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinde görülecek yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Kastamonu, Kayseri ve Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Kuzeybatı kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey yönlerden, hafif arasıra orta kuvvette, Batı Karadeniz ve Güney Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güneydoğusu, Kuzey Ege'nin iç kesimleri, Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

SİS UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güneydoğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber