Tüm yurtta AÖF akademik danışmanlık dersleri başlıyor

Anadolu Üniversitesi’nin(AÜ) uzaktan öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencilerine yönelik yüzyüze kademik Danışmanlık Derslerinin Bahar Dönemi tüm yurttaki 96 merkezde başlıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Şubat 2014 15:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tüm yurtta AÖF akademik danışmanlık dersleri başlıyor

Uzaktan öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencileri için öğrenilmesinde güçlük çekilen bazı derslere yönelik yüzyüze Akademik Danışmanlık derslerinin Bahar Dönemi, 96 merkezde 8 Mart 2014 Cumartesi günü başlayıp, 31 Mayıs 2014 Cumartesi günü sona erecek. AÜ'den apılan açıklamaya göre; Muş hariç tüm illerde ve 11 ilçede (Alanya, Bandırma, Biga, Bozüyük, Çorlu, Elbistan, Fethiye, İnegöl, İskenderun, Nazilli, Patnos) olmak üzere 96 merkezde (İstanbul 3 Merkez; Ankara, İzmir ve Eskişehir 2 Merkez) gerçekleştirilen Akademik Danışmanlık derslerine, öğrenci kimliklerini göstererek hiçbir ücret ödemeksizin katılabilecek öğrenciler için devam zorunluluğu da bulunmuyor. Öğrenciler, derslerin yapılacağı derslikleri, derslerin gün ve saatlerini bulundukları ildeki AÖF Bürosuna başvurarak veya www.anadolu.edu.tr adresinde bulunan Açıköğretim başlığı altındaki "Akademik Danışmanlık Hizmetleri" bölümünü inceleyerek öğrenebilirler.

Açıklamada, 2013-2014 Öğretim Yılı Bahar Dönemi'nde Akademik Danışmanlık kapsamında yüzyüze öğretimi yapılacak 12 dersler ise; Matematik II, Genel Muhasebe II, İktisada Giriş II, Osmanlı Türkçesine Giriş II, Eski Türk Edebiyatına Giriş, Söz Sanatları, Finansal Tablolar Analizi, Makro İktisat, İstatistik II, Maliyet Yönetimi, İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku, Finansal Yönetim II, İngilizce II olarak açıklandı.

23 Nisan, 1 Mayıs ve 19 Mayıs günleri yapılmayacak olan Akademik Danışmanlık Derslerinin, 2013 - 2014 Öğretim Yılı Bahar Dönemi, 31 Mayıs 2014 Cumartesi günü son ereceği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber