Döviz yükseldi, piyasada sahte döviz dönüyor!

Haber Giriş : 24 Mayıs 2006 13:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara'da sahte para operasyonu

Ankara Emniyet Müdürlüğüne Kaçakçılık ve Organize Suçlar şube müdürlüğüne bağlı Mali Şube ekiplerinin bir otogaz istasyonuna düzenlediği operasyonda çok sayıda silah, mermi ve sahte euro ele geçirildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğüne Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ne bağlı Mali Şube ekiplerinin bir otogaz istasyonuna düzenlediği operasyonda çok sayıda silah, mermi ve sahte euro ele geçirildi.

Polise ihbarda bulunan bir kişi bir otogaz istasyonundan piyasaya sahte euro sürüldüğü bilgisini aldı. Düzenlenen operasyonda istasyon çalışanlarının üzerinde ruhsatsız silah bulan polis, A. A., R. Ü. ve E. Y. adlı kişileri gözaltına aldı. Bu kişilerin evinde ve otogaz istasyonunda yapılan aramada ise, 2 bin 200 euro sahte para, 2 ruhsatsız av tüfeği, 4'ü kuru sıkı olmak üzere 5 tabanca ve bunlara ait mermiler ele geçirdi. Olayı derinleştiren Mali Şube dedektifleri şahısların sorguları üzerine yaptıkları ikinci aramada 2 tabanca, Mauser marka dürbünlü av tüfeği ve bu tüfeğe ait 980 mermi ile 219 adet Magnum 357 mermisi buldu. Gözaltına alınan şahıslar sorguları tamamlandıktan sonra öğle saatlerinde Ankara Adliyesi'ne gönderildi.

hürriyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber