Şehit polis iki yıl önce 'yılın polisi' seçilmişti...

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Mayıs 2006 10:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hatay'da, Köy Hizmetleri Müdürlüğüne ait eski dinamitleri imha etmek isterken şehit olan polis memuru Mehmet Mustafa Demircioğlu için Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi.

Emniyet Müdürü Osman Çapalı, törende yaptığı konuşmada, güvenlik görevlilerinin vatandaşın huzurunu korumak için canlarını feda etmeye hazır olduklarını, onlar için yaşam ile ölüm arasında ince bir çizginin bulunduğunu söyledi.

Şehit polis memuru Demircioğlu'nun (44) ailesine ve çocuklarına sahip çıkacaklarını belirten Çapalı, merhum Demircioğlu'nun polis için en önemli unvan olan şehitlik mertebesine ulaştığını ifade etti.

Bu arada, şehit polisin eşi Fadime Demircioğlu ile ikiz çocukları Ersin ve İrfan'ın, Demircioğlu'nun tabutuna sarılarak ağlamaları törene katılanları duygulandırdı.

Törene, Vali Vekili Dr. Mehmet Ali Özkan, Garnizon Komutanı Piyade Albay İdris Şahin, İl Jandarma Komutanı Albay Feramuz Küçük, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Gürkanlar, Antakya Belediye Başkan Vekili Teyfik Doğan, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ağırman, siyasi partiler ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Şehit Demircioğlu'nun cenazesi toprağa verilmek üzere Malatya'ya gönderildi.

Mehmet Mustafa Demircioğlu, Hatay'da 2004'te başarılı çalışmalarından dolayı "Yılın Polisi" seçilmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber