Avcı: Dershane düzenlemesinde Gül'ün soruları oldu

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, dershane düzenlemesine ilişkin, "'Bunu niçin yaptığımızı, nasıl yaptığımızı Sayın Cumhurbaşkanı'na arz ettim, kendisinin de konularla ilgili soruları oldu. Bunları da cevaplandırdım" dedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Mart 2014 15:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Avcı: Dershane düzenlemesinde Gül'ün soruları oldu

"Dershane düzenlemesi Köşk'te. Cumhurbaşkanı Gül'e bir bilgilendirme yaptınız. Sayın Cumhurbaşkanı'nın herhangi bir görüşü ve yorumu oldu mu?" soruya ise Avcı, şu yanıtı verdi:

"Bunu niçin yaptığımızı, nasıl yaptığımızı Sayın Cumhurbaşkanı'na arz ettim, kendisinin de konularla ilgili soruları oldu. Bunları da cevaplandırdım. Böylece inşallah değerlendirmesine katkıda bulunmuş oldum."

CHP'nin düzenlemeyi Anayasa Mahkemesi'ne götüreceği yönünde açıklamalarıyla ilgili soruya ise Avcı, CHP'lilerin bu yönde açıklamaları TBMM'de de yaptığını belirterek, hatta bu konuda usul tartışmasının yaşandığını ifade ederek, "Bunun anayasaya aykırılık iddiasıyla Meclis'te görüşülemeyeceğini de iddia etti ana muhalefet partisi ama Genel Kurul'da kabul görmedi" diye konuştu.

Düzenlemenin iptal edileceğine dair bir endişesinin olup olmadığının sorulması üzerine Avcı, bu konuda herhangi bir endişesinin olmadığını kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber