Yıldız: Fezlekelerden sakınacak noktamız yok

Bizim herhangi bir sakınacak noktamız yoktur. Zaten bakan arkadaşlarımızın da talebi benzer yöndedir. Bizim için sürpriz değildir, Çarşamba günü Meclis toplandığında bizler de hep beraber orada olacağız"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Mart 2014 15:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yıldız: Fezlekelerden sakınacak noktamız yok

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, eski bakanlar hakkındaki fezlekelerin TBMM'de görüşülmesine ilişkin, "Bizim herhangi bir sakınacak noktamız yoktur. Zaten bakan arkadaşlarımızın da talebi benzer yöndedir. Bizim için sürpriz değildir, Çarşamba günü Meclis toplandığında bizler de hep beraber orada olacağız" dedi.

Bakan Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Felahiye ilçesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin CHP'nin, dört eski bakan hakkındaki soruşturma dosyalarının TBMM Genel Kurulu'nda görüşülmesine ilişkin olağanüstü toplantı talebini hatırlatması üzerine Yıldız, AK Parti'nin Meclisin, milletin kendisi olduğunu söyledi.

Konunun sürpriz olmadığını ifade eden Yıldız, "TBMM'deki herhangi bir değerlendirme ister muhalefet partileri isterse iktidar partileri için ne olursa olsun biz Mecliste bulunuruz. Bizim herhangi bir sakınacak noktamız yoktur. Zaten bakan arkadaşlarımızın da talebi benzer yöndedir. Bizim için sürpriz değildir, Çarşamba günü Meclis toplandığında bizler de hep beraber orada olacağız" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber