Mustafa Demir ve Çağrıcı mazbatasını aldı

Fatih Belediye Başkanı Demir, 3. kez mazbata aldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Nisan 2014 12:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Mustafa Demir ve Çağrıcı mazbatasını aldı

Fatih'te üçüncü kez belediye başkanlığı görevine seçilen Mustafa Demir, mazbatasını aldı.

Fatih Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Tarihi Yarımada'da 2 dönem belediye başkanlığı yaptıktan sonra AK Parti'den yeniden aday gösterilen Mustafa Demir, 30 Mart yerel seçimlerinde 122 bin 519 oy alarak, üçüncü kez belediye başkanı seçildi.

Fatih Belediyesi iç avlusunda gerçekleşen mazbata törenine, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak, AK Parti Fatih İlçe Başkanı Ahmet Hamdi Görk, CHP Fatih İlçe Başkanı Bülent Sülek de katıldı.

Törene, AK Parti belediye meclis üyeleri ile gelen Demir, mazbatasını Fatih İlçe Seçim Kurulu Hakimi Zeynep Öztürk'ten aldı.

Demir, burada yaptığı konuşmada, kendisini üçüncü kez göreve getiren Fatihlilere teşekkür etti. Görev süresi boyunca Fatihlilerin desteğini ve teveccühünü her zaman hissettiğini aktaran Demir, şunları kaydetti:

"Bunun bilinci ve sorumluluğuyla üçüncü dönemde Fatih'in ve Fatihlilerin layık olduğu hizmete devam edeceğiz. Fatihli olmak, Fatih'te yaşamak ve Fatih'e hizmet ayrıcalıktır. Fatih Belediyesi olarak iki dönemdir yaptığımız hizmetin bereketini düşünerek, gönlümüzle çalıştık. Önümüzdeki beş yılda bu gönülle ve samimiyetle hizmete devam edeceğiz. Demokrasinin gerçekleşmesi için, insanların düşüncesinin iradeye dönüşebilmesi için emek veren herkesi, tüm siyasi partileri ve partilileri tebrik ediyorum."

Demir, kendisiyle mazbata alan 25 AK Partili ve 12 CHP'li belediye meclis üyesini de tebrik etti.

Lokman Çağırıcı mazbatasını aldı

Bağcılar Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçilen Lokman Çağırıcı, mazbatasını 1. İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Metin Özkan'ın elinden alarak görevine başladı.

Bağcılar Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene, AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk, ilçe muhtarları ve çok sayıda partili katıldı. Çağırıcı burada yaptığı konuşmada, "Hamdolsun, Bağcılarlıların yüzde 90'ı belediyemizden memnun. Bu memnuniyetin sandığa yansıdığına inanıyorum. İlçemizdeki seçim sürecinde güzel bir şekilde çalışan tüm parti teşkilatlarına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Törenin sonunda Metin Özkan, Çağırıcı'ya mazbatasını sundu. Özkan, 30 Mart Yerel Seçimleri'nde Bağcılar'da en çok oyu alarak Belediye Başkanlığı görevini kazanan Başkan Çağırıcı ile belediye meclis üyelerini kutladı.CHN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber