Bakan Aksu: Mensubumuz pisliğin içindeyse üzerine gideriz

Haber Giriş : 02 Haziran 2006 14:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu çete operasyonlarını değerlendirirken, ?Kendi mensubumuzda o pisliğin içindeyse onun da üzerine gidiyoruz. İhracı gerekiyorsa ihraç ediyoruz? dedi.

İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere bugün helikopterle Kastamonu'nun Çatalzeytin İlçesi'ne geldi. Bakan Aksu, önce Çatalzeytin Kaymakamı Süleyman Yılmaz ve AKP'li Belediye Başkanı Musa İhsan Oğuz'u makamlarında ziyaret ederek brifing aldı.

Bakan Aksu, belediye binasında gazetecilerin, son günlerde yapılan çete ve mafya operasyonlarında bazı güvenlik görevlilerinin de yakalanmasını hatırlatması üzerine şunları söyledi:

?İşin en güzel tarafı bu. Biz herkesin üzerine gidiyoruz. Kendi mensubumuz da o pisliğin içindeyse onun da üzerine gidiyoruz. Gerekli yasal işlemleri yapıyoruz. İdari ve adli olarak gerekenler yapılıyor. İhracı gerekiyorsa ihraç ediyoruz. Yolsuzlukla mücadele etmek için hiç taviz vermeden hiç kimsenin gözünün yaşına bakmadan gereğini yapıyoruz. Kim yolsuzluklara bulaşmışsa bu pisliklerin içindeyse üzerine gidiyoruz. Maalesef güvenlik güçleri mensubu arkadaşlar, hatta onlara arkadaş bile edenler, onlar da tabi bu pisliğin içinde olduğu için gereği yapıldı.?

Bakan Aksu ve beraberindeki heyet, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne devredilen Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Çatalzeytin Yatılı Bölge İlköğretim Okulu'nda incelemelerde bulundu.

milliyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber