Mersin'de patlama: Biri polis 15 yaralı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Haziran 2006 14:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, Atatürk Caddesi üzerindeki bir büfede meydana gelen patlamada 15 kişinin yaralandığını bildirdi.

Patlamayla ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan Vali Hüseyin Aksoy, yaralı vatandaşlardan 14'ünün çeşitli hastanelerde ayakta tedavi edildiklerini belirtti. Olayda yaralanan 1 kişinin, hayati tehlikesi olmamakla birlikte Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavisine devam edildiğini kaydeden Vali Aksoy, patlamayla ilgili soruşturmanın açıldığını, olayın faillerinin yakalanması için çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Aksoy, "Meydana gelen bu menfur olayı kınıyor, yaralanan vatandaşlarımıza ve Mersinliler'e geçmiş olsun dileklerimi sunuyor, acil şifalar temenni ediyorum" dedi.

Bu arada, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavisi süren yaralının Dersim Gül (23) adlı vatandaş olduğu öğrenildi.


Mersin'de bir büfe önünde meydana gelen patlamada, 1'i polis memuru 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Atatürk Caddesi'nde, Toros Büfe adlı iş yerinin önünde bulunan dondurma makinesinin altında patlama meydana geldi. Olayda 1'i bayan polis memuru olmak üzere 4 kişi yaralandı. Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Patlama sırasında çevredeki iş yerlerinin de camları kırıldı.

Patlamaya, dondurma makinesinin altına konulan ses bombasının neden olduğu tahmin ediliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber