Okula giden üç çocuk kayboldu

Batman’da 12 ve 13 yaşlarında 3 çocuğun, sabah okula gitmek için evden çıktıkları ve okula gitmeden ortadan kayboldukları iddia edildi. 3 gündür kayıp olan çocukların aileleri, çocuklarının hayatlarından endişe ettiklerini belirttiler.

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 07 Mayıs 2014 22:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Okula giden üç çocuk kayboldu

Yusuf Uyanık-Batman

Batman'ın Gap Mahallesi'nde ikamet eden 12 ve 13 yaşlarındaki Mehmet Şimşek Orta Okulu öğrencisi 3 çocuk okula gitmek için evden çıktıkları ve okula gitmeden ortadan kayboldukları belirtildi.

Ezdinşer Eryılmaz (13), Fatih Sincar (13) ve Murat ismindeki üç arkadaş 3 gün önce okula gitmek üzere evden çıktıkları ve okula gitmediklerini belirten aileler, çocuklarının hayatlarından endişe ettiklerini belirterek, yetkililerden yardım istedi.

HAYATLARINDAN ENDİŞE EDİYORUZ

Ezdinşer Eryılmaz'ın babası Mustafa Eryılmaz, oğlunun sabah saat:07.30'da okula gitmek için evden çıktığını ve okula gitmeden ortadan kaybolduğunu belirterek, "son dönemde yaşanan çocuk kaçırmaları ve çocuk kayıplarından dolayı oğlumun hayatından endişe ediyoruz. Üç gündür aramadığımız yer kalamadı. Sürekli geziyorum her kese soruyoruz yetkililerden de bir haber çıkmadı. Tek kişide değil 3 kişidirler nereye gittiklerini veya nereye kaçırıldıklarını bilmiyoruz. Her hangi bir iz de bulamadık. Benim oğlum bu güne kadar böyle bir şey yapmamıştı. Yetkililerin biran önce bu çocukları bulmalarını istiyoruz." dedi.

Üç gündür kendisinden haber alınamayan Ezdinşer Eryılmaz'ın gözü yaşlı annesi Sevgi Eryılmaz, gözyaşlarını tutamayarak oğluna seslenerek eve dönmesini istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber