Polis müdahalesine kızıp kedi yaktılar!

İzmir'deki Soma faciası protestoları sırasında inanılmaz bir olay yaşandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Mayıs 2014 15:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polis müdahalesine kızıp kedi yaktılar!

Konak Meydanı'na yürümek isteyen eylemcilere polis izin vermeyince tazyikli su ve biber gazlı müdahale geldi. Amaçlarına ulaşamayan eylemciler barikat kurarak eylemlerini sürdürürken, kızgınlıklarını masum bir sokak kedisinden çıkardılar. Barikatta yaktıkları ateşin içerisine oradan geçen bir kediyi tutarak atan eylemciler, masum hayvanın ölümüne neden oldu.

İzmir'de tüyleri diken diken edecek olay sabah saatlerinde başlayan eylemin sonunda yaşandı. Eylemciler Basmane'den yürüyerek Konak Pier önüne geldi. Aralarında marjinal grupların da yeraldığı yüzleri maskeli eylemciler Valilik'e yürümek isteyince polisin biber gazlı tazyikli suyla müdahalesi geldi. Eylemciler çevreye dağıldıktan sonra müdahale sona erdi. Bu arada geriye çekilip ellerine geçirdikleri tahta ve naylonlarla barikat kuran eylemciler, ateş yaktı. Bir müddet bekleyen polis ekipleri, barikata müdahale etti.

KÜLLER ARASINDAN KEDİ ÇIKTI

Polisin tazyikli suyla müdahalesi ile eylemciler barikatı terkedip kaçarken, sönen ateşin küllerinin arasından bir kedinin yanmış vaziyette telef olmuş hali çıktı. Yaşanan manzara polislerin ve çevredeki vatandaşların kanını dondururken, "vahşet" olarak nitelendirildi. Soma'daki faciayla yüreklerin yandığı bir anda, böyle bir vahşetin yaşanması ise hayvanseverleri kızdıracak nitelikte bir olay olarak tarihe geçti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber