11 dersi zayıf olan öğrenci intihar etti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Haziran 2006 14:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

 Bursa'da bir lise öğrencisi, 11 dersten zayıf notu olması sebebiyle bunalıma girerek emekli polis babasının silahıyla mezarlıkta intihar etti.

Alınan bilgiye göre, merkez Yıldırım İlçesi Karamazak Mahallesi Toprakçı Yokuşu'ndaki Emirsultan Mezarlığı'nda bir ceset olduğu ihbarını alan güvenlik güçleri, olay yerine gittiklerinde, 15 yaşındaki 9. sınıf öğrencisi İsmail Serkan Şimşek'in cesediyle karşılaştı. Yapılan araştırmalar sonucu, İsmail Serkan Şimşek'in 20 ay önce Bursa Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'nden emekli olan polis memuru Ahmet Şimşek'in oğlu olduğu ve babasına ait tabancayla intihar ettiği belirlendi.

İsmail Serkan Şimşek'in ölüm haberini alarak mezarlığa gelen anne Gülümser, baba Ahmet ve ağabey Volkan Şimşek fenalık geçirdi. Polisler tarafından güçlükle sakinleştirilen anne ve ağabey, olay yerine gelen ambulansla Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Emniyet müdürlüğü yetkilileri, Emirsultan Lisesi 1. sınıf öğrencisi gencin 11 tane dersinden not olarak 1 aldığını ve son günlerde bu sebeple bunalımda olduğunu söyledi. İsmail Şimşek'in dün gece babası Ahmet Şimşek ile görüştükten sonra silahı alarak evden ayrıldığı ve annesinin elini öperek vedalaştığı öğrenildi.

Baba Ahmet Şimşek'in dün kayıp müracaatında bulunduğu, çocuğun yapılan aramalara rağmen bulunamadığı kaydedildi. Ceset, Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı doğrultusunda Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Polis ekipleri, talihsiz gencin cep telefonundan intihar etmeden önce ailesine veda mesajı yazdığını ve cep telefonunda 99 tane cevapsız çağrı bulunduğunu belirledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber