Başbakanın aleyhinde konuş....

Manisa Medya TV Program Müdürü Hüsamettin Edebali, Taner Kurucan'un kendilerine 'Başbakanla ilgili bunları, bunları konuş, maddi ve manevi olarak arkandayız' denildiğini söyledi.

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 19 Mayıs 2014 08:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Taner Kurucan'ın markette giriştiği provokasyonun yeni görüntüleri ortaya çıktı. Kurucan da "Başbakan'dan özür diliyorum, bana vurmadı tam aksine korudu. Provokatif bir eylem" dedi

YEMEK ISMARLAYIP ALEYHTE KONUŞTURDULAR

Taner Kurucan'ın bir başka açıklamasında da "Maddi ve manevi olarak, her şekilde arkandayız" diyenler tarafından kandırıldığını, hata yaptığını söylediği belirtildi.

Manisa Medya TV Program Müdürü Hüsamettin Edebali, Taner Kurucan'ın kendilerine verdiği röportajda kandırıldığını söylediğini kaydetti.

Edebali, Kurucan'la gerçekleştirilen görüşme hakkında şu bilgileri verdi: "Kendisi ifade ediyor. Diyor ki beni kandırdılar, ikna ettiler. Kınık'a kadar götürmüşler, oturmuş yemek yemişler. Ardından 'Başbakanla ilgili bunları, bunları konuş' demişler. Adamın röportajı bizde. Bire bir söylediğini söylüyorum. 'Ben bir hataya düştüm. Gelip beni ikna ettiler. Daha sonra da, eğer herhangi birşey olursa biz bunun arkasındayız. Maddi manevi olarak her şekilde arkandayız' diyorlar."

Başbakan bana vurmadı, beni korudu

Acısı olan bir insanın Soma'ya gelip eylem yapmayacağını vurgulayan Edebali, "İnsanlar burada acı içerisinde. Soma'da herkes birbirini tanır. Böyle bir eylemin içerisine düşmezler. Burada provoke etmeye çalışan insanlar olduğu kadar, yabancı basın mensupları bizden çok iyi Türkçe konuşan kişileri beraberinde getirdiler. Bunu kullanmaya çalıştılar. Türban takıp, gözüne gözlük takıp ben madenci eşiyim diyerek yabancı basına röportaj verenler oldu" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber