Yağışlı hava geliyor - Haritalı

Sıcaklıkların Doğu Anadolu'nun doğusunda 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Mayıs 2014 09:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yağışlı hava geliyor - Haritalı

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Ordu ve Siirt çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Artvin, Bayburt ve Kars çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Doğu Anadolu'nun doğusunda 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve batı, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güney yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısı ve Sivas çevreleri ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice esmesi bekleniyor.

UYARILAR

SOMA'DA HAVA DURUMU: Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu günün en yüksek sıcaklığının 27 derece olması bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Artvin, Ardahan ve Kars çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara karşı (Yerel dolu yağışı, yerel su baskını, yağış anında kısa süreli kuvvetli rüzgar, yıldırım vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber