Havalar nasıl olacak?-Haritalı

Hava sıcaklığında önemli bir değişikliğin olmayacağı, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 24 Mayıs 2014 09:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Havalar nasıl olacak?-Haritalı

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların; Çankırı, Çorum, Kastamonu, Tokat, Amasya, Yozgat, Sivas, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Giresun'un iç kesimleri ile Sivas'ın doğu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Önemli bir değişikliğin olmayacağı, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Çankırı, Çorum, Kastamonu, Tokat, Amasya, Yozgat, Sivas, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Giresun'un iç kesimleri ile Sivas'ın doğu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (su baskını, dolu, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar vb) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber