Öğretmenin öğrencisini darp ettiği iddiası

Siverek ilçesinde 8 yaşındaki kız öğrenci, öğretmeni tarafından darp edildiğini iddia etti.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2014 18:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğretmenin öğrencisini darp ettiği iddiası

Halit Gülpınar İlkokulu öğretmeni A.P'nin, öğrenci arkadaşını şikayet için yanına giden 3. sınıf öğrencisi Rojin Ezgi Akdemir'in (8) kafasına kol ve bacağına kitapla vurarak darp ettiği ileri sürüldü.

Okuldan eve erken dönen Ezgi, bir süre sonra baygınlık geçirince ailesi tarafından Siverek Devlet Hastanesine götürüldü. Rojin Ezgi hastanedeki ifadesinde öğretmeni tarafından darp edildiğini belirterek, rapor aldı.

Rojin'in babası Eyüp Akdamir, kızının bir arkadaşıyla yaşadığı bir sorunu öğretmeni A.P'ye iletmek istediğini, ancak öğretmeninin kendisini dinlemeden kitapla vurarak darp ettiğini iddia etti.

Kızının okulun kapanmasına yakın bir zamanda eve geldiğini ve bir süre sonra bayıldığını belirten Akdemir, "Kızımın bayılması üzerine hastaneye götürdük. Kızım hastanede öğretmeni tarafından dövüldüğünü belirtmesi üzerine bizde darp raporuyla polis karakoluna gelerek öğretmen A.P hakkında suç duyurusunda bulunduk. Öğretmenin öğrencilerine yaklaşımından dolayı şikayetimizden vazgeçmeyeceğiz, gerekenin yapılmasını yetkililerden rica ediyorum" dedi.

Rojin Ezgi Ekdemir ise arkadaşını öğretmenine şikayet için gittiğini belirterek, "Öğretmenim beni dinlemeyerek elindeki kitapla dövmeye başladı. Başıma, koluma ve bacaklarıma kitapla vurarak bana kızarak gitmemi istedi, bende eve geldiğimde baygınlık geçirdim" şeklinde konuştu.

AA muhabirinin telefonla görüştüğü öğretmen A.P ise öğrencisine böyle bir şiddet uygulamadığını iddia ederek, ailenin suçlamalarını kabul etmedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber