Türk Eğitim-Sen üyesi 150 bin eğitimciye özel sağlık sigortası

Haber Giriş : 20 Haziran 2006 07:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şeker Sigorta, Genel Yaşam, Tur Assist ve Medline, sigorta sektöründe bir ilke imza atarak, Türk Eğitim-Sen üyelerine özel sağlık sigortası imkânı sağlıyor

Şeker Sigorta, Genel Yaşam, Tur Assist ve Medline, sigorta sektöründe bir ilke imza atarak, Türk Eğitim-Sen üyelerine özel sağlık sigortası hizmeti vermeye başlıyor.

Hazırlanacak poliçeyle, tüm devlet üniversitesi, lisesi ve ilköğretim okullarında, yönetici ve öğretmen olarak görev yapan, Türk Eğitim-Sen'in 150 bin üyesi, mevcut sosyal güvenlik sistemleri ile birlikte yürüyecek özel sağlık sigortalarına Şeker Sigorta, Genel Yaşam, Turasist ve Med-line işbirliği ile sahip olacaklar.

Eş ve çocuklar dahil

Türk Eğitim-Sen'e üye olan eğitmenler ve eğitim personeli, kendilerinin yanı sıra eş ve çocuklarının da yararlanacağı bu özel sağlık sigortası paketinden bir yıl boyunca hizmet alabilecekler.

Üyeler bu sistem için oluşturulan özel anlaşmalı kurum ağında yatarak tedavi giderlerini limitsiz güvence altına alabilmenin yanı sıra, aynı zamanda Medline ile sınırsız tıbbi danışmanlık ve ambulans hizmetlerinden de yararlanabilecekler.

Hizmet paketinde Turassist'in sigorta süresi boyunca üyelerin otomobilleri için yol yardımı, konutlarında kırılan camlar, tesisatçı talepleri, çilingir hizmeti, sosyal aktiviteler için bilgilendirme servislerinden yararlanabilme imkanına da kavuşacaklar.
Sigortadan yararlanabilmek için, üyelerin Genel Yaşam Sigorta Genel Müdürlüğü, bölge müdürlükleri, irtibat büroları ile Türk Eğitim-Sen şube başkanlıkları ve il temsilciliklerine başvurması yeterli olacak.

Üyeler tüm bu hizmet paketinden, benzer nitelikte ürünlere göre yüzde 50 fiyat avantajı ve sigorta bedelini 10 eşit taksitte ödeme kolaylığıyla sahip olabilecekler.

milliyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber