Lise öğrencisi okul gecesinden sonra kayboldu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Haziran 2006 15:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Denizli'nin Gözler Beldesi'nde oturan ve geçen hafta katıldığı okul eğlencesinden sonra kaybolan lise öğrencisinden haber alınamıyor.

Edinilen bilgiye göre, Uzunpınar Lisesi 1.sınıf öğrencisi Tülay Gürsoy (16), geçen hafta okulda düzenlenen okul eğlencesine annesi Emine Gürsoy ile birlikte katıldı. Arkadaşlarıyla eğlenen Tülay Gürsoy, ceketini alacağını belirterek yanından ayrıldığı annesinin yanına bir daha dönmedi. Annesi tarafından defalarca ismi anons edilmesine rağmen bulunamayan Tülay Gürsoy'un yakınları durumu jandarmaya bildirdi. Kızının ortadan kaybolduğunu duyan baba Duran Gürsoy, şu ana kadar yapılan aramalardan sonuç alamadıklarını söyledi. Kızlarının E.Y. adlı bir genç tarafından kaçırıldığını ileri süren baba Duran Gürsoy, "Kızımı kaçırdığını tahmin ettiğimiz gencin ailesi bizimle uzlaşmak istiyor. Büyük bir ihtimalle kızımı şüphelendiğimiz şahıs kaçırdı. Ben önce kızımın sağlıklı olduğunu öğrenmek istiyorum. Kızımı bana getirsinler, görüşeyim. Ondan sonra herkesle görüşürüm" dedi.

Kızının tansiyon hastası olduğunu ve kaybolduğu günden beri kendisinden haber alamadıklarını belirten baba Gürsoy, "Kızımın hayatından endişe ediyorum. Şu ana kadar kendisinden nerede ve nasıl olduğuna dair hiçbir haber alamadık. Kızımı görenlerin insanlık namına 0258 284 22 86 veya 0536 679 32 33 numaralı telefonlara bildirmesini istiyorum" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber