Erkeksen kanıtla

Haber Giriş : 01 Temmuz 2006 11:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Askerliğini komando olarak yapan adam, evlendikten 1 hafta sonra kayıtlarda kız göründüğünü öğrendi. Şaşkın damat, erkekliğini ispat etmekte zorlandı.

Nüfus müdürlüğü karıştı

Evlilik belki aşkı öldürür, ama kesinlikle hatalardan döndürür! Evlenince gerçeklerin farkına varan bir gencin hikayesi, Bursa Gemlik'ten geldi. Koray Gürman (28), 2000'de askerliğini komando olarak yapıp memleketi Gemlik'e döndü. Vinç operatörü olarak hayatını kazanan genç adam, gönlünü kaptırdığı Vildan Ferahlıer (19) ile 13 Mart'ta nikah masasına oturdu. Genç çift mutlu, nüfus memurluğu ise telaşlıydı. Gemlik Belediyesi'nin kıydığı nikahtan 1 hafta sonra belediyeye çağırılan Koray Gürman'a, evliliğinin iptal edildiği bildirildi.

Sağlık raporu aldı

Şaşkın damat, ne olduğunu anlamaya çalışırken açıklama daha da şaşırtıcıydı: "Kayıtlarda kadın görünüyorsunuz, Nikahınız geçersiz." Gürman, bu korkunç haberin ardından önce dava açtı, sonra doğum kağıdı, askerlik belgesi ve sağlık raporunu mahkemeye delil olarak sundu. Uzun duruşmalar sonucunda hakim Gürman'ın erkekliğini onaylarken, 5 ay sonra baba olmaya hazırlanan adam nüfus kayıtlarındaki hatanın düzeltilmesi ve yeniden evlenmek için gün saymaya başladı

takvim

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber