Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı/Haritalı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 14 Ekim 2014 09:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı/Haritalı

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara'nın doğusu, Güney ve İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Güneydoğu Anadolu, Adana, Osmaniye, K.Maraş, Hatay, Hakkari ve Şırnak çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden itibaren Kahramanmaraş, Malatya, Tunceli, Elazığ, Tunceli, Adıyaman, Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Batman çevrelerinde kuvvetli (21-50 mm) olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, güney ve doğu kesimlerde güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI : Yağışların; öğle saatlerinden itibaren Kahramanmaraş, Malatya, Tunceli, Elazığ, Tunceli, Adıyaman, Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Batman çevrelerinde kuvvetli(21-50 mm) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ani sel, su baskını, Heyelan, Ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli olunması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber