Başhekime acil serviste dayak

Haber Giriş : 05 Temmuz 2006 18:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ANTALYA'daki Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Abdurrahman Arıcı, doktorla tartışan hastaya müdahale etmek isterken saldırıya uğradı. Aynı zamanda Merkez Hakem Kurulu Üyesi olan Arıcı'ya elindeki telefonla 9 kez vuran saldırgan Sedat Şener, gözaltına alındı.

Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Abdurrahman Arıcı, 25 yaşındaki Sedat Şener'in saldırısı sonucu ağır yaralandı. Dün öğle saatlerinde belinde ağrı olduğu için tedavi ve film çektirmek için hastaneye gelen Şener, kendisi ile ilgilenilmediğini ileri sürerek, Dr. Ali Avcı ile tartışmaya başladı. Acil Servis'te bulunan Başhekim Arıcı, doktorla tartışıldığını duyunca, hastanın isteğini öğrenmek için arkasından tutup sakinleştirmeye çalıştı. Bu sırada Sedat Şener arkasına bakmadan Arıcı'ya yumrukla saldırdı. Yere düşen başhekime daha sonra elindeki telefonla 9 kez vuran saldırgan, hastane polisi tarafından etkisiz hale getirelerek gözaltına alındı. Yerde kanlar içinde yatan yaralı doktor ise başhekimi olduğu hastanenin beyin cerrahi servisinde tedaviye alındı.

Saldırı sırasında gözlüğü de kırılan, aynı zamanda Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyesi Dr. Abdurrahman Arıcı'nın hastanedeki tedavisi sürüyor.

Antalya Tabip Odası Başkanı Gültekin Süleymanlar, yaptığı açıklamada, Arıcı'ya yapılan saldırıyı kınadı. Süleymanlar, ?Bu saldırı doktorlara yapılan ne ilk, ne de son saldırıdır. Ülkemizde gerek bireysel, gerekse örgütlü olarak şiddet tırmanmaktadır. Özdeğerlerimizin çoğunu yitiren ve şiddete prim veren bir topluma dönüşmekteyiz. Sayın Arıcı'ya yapılan bu talihsiz saldırıyı Antalya Tabip Odası olarak şiddetle kınıyoruz'' dedi.

milliyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber