Temizlik işleri müdürüne 'aşevi' soruşturması

Bergama Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ş.T. hakkında, şahsi otomobiline belediye aşevinden pide ve yemek yüklediği yönünde sosyal medyada yer alan görüntüler ve ortaya atılan yolsuzluk iddiaları nedeniyle soruşturma başlatıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Kasım 2014 15:20, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00
Temizlik işleri müdürüne 'aşevi' soruşturması

Bergama Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ş.T, belediye aşevinden haksız şekilde yararlandığı iddiaları nedeniyle açığa alınarak hakkında idari soruşturma başlatıldı.

Bergama Belediyesi Aşevi'nden şahsi otomobiline pide ve yiyecek yüklediği yönünde sosyal medyada görüntüler yer alan ve hakkında aşevinde haksız şekilde yararlandığı iddialarıyla gündeme gelen Ş.T, açığa alınarak, iddiaları soruşturmak üzere belediye meclis üyelerinden komisyon oluşturuldu.

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, konuyla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, iddialarla ilgili sosyal medyada görüntüler yer alıncaya kadar hiçbir şikayet ya da bir belgenin kendilerine ulaşmadığını belirtti.

İnternet ortamında söz konusu görüntülerin yer almasının ve çeşitli iddiaların ortaya atılmasıyla konudan haberdar olarak harekete geçtiklerini ifade eden Gönenç, "İddialar nedeniyle belediye meclis üyelerinden oluşan bir komisyon kuruldu ve söz konusu müdür soruşturma bitene kadar açığa alındı" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber