Davutoğlu, AKİM'de telefon cevapladı

Başbakan Davutoğlu AKİM'i ziyaret etti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Kasım 2014 18:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Davutoğlu, AKİM'de telefon cevapladı

-Davutoğlu, Diyarbakır'da bir dernek tarafından hazırlanan kurban eti paketlerini yoksullara dağıtırken DEAŞ (IŞİD) bahanesiyle düzenlenen izinsiz gösterilerde bir grubun saldırısına uğrayarak hayatını kaybeden Hasan Gökgöz'ün babası Mehmet Gökgöz'le görüştü

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti İletişim Merkezini (AKİM) ziyaret etti.

Başbakanlık Yeni Bina'da İş Güvenliği Eylem Paketi'ni açıkladığı basın toplantısının ardından AK Parti Genel Merkezi'ne geçen Davutoğlu, AKİM'de bazı vatandaşların telefonlarına cevap verdi.

Başbakan Davutoğlu, Eryaman'da bir şirkette çalıştığını söylediği bir başka vatandaşla daha telefonda görüştü. "Beni tanıdınız mı?" diye soran Davutoğlu, "Bir kere çözüm sürecine sahip çıktığınız için teşekkür ediyorum. Tahmin edin bakalım... Doğru, AK Parti'de çalıştığım, AK Parti'de çalışan biri olduğum doğru, tahmin et bakalım. Çıkartıyor musun bir yerden?" diye konuştu.

Davutoğlu, "Ben doğrudan böyle bazen çıkıyorum, ben Başbakan Ahmet Davutoğlu. Şans size nasip oldu. Bana bizzat hislerinizi ifade etmiş oldunuz. Merak etmeyin çözüm sürecini kararlılıkla sürdüreceğiz inşallah ama bir taraftan da kamu düzenini sağlayacağız" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber