Tatil twiti Vali Şahin'e rekor kırdırdı

İstanbul'da okullar son dakika alınan karar ile yarın da tatil edildi. İstanbul Valisi Vasip Şahin tatil haberini twitter'dan duyurunca sosyal medyanın yeni rekortmenlerinden birisi oldu. Vali Şahin'in twiti 2 saatte 33 bin kişi tarafından paylaşıldı, 44 bin kişi de favorilerine ekledi.

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 08 Ocak 2015 08:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tatil twiti Vali Şahin'e rekor kırdırdı

Ayşe Çolpan

Twitter'ın rekor RT ve favori alan paylaşımlarına bir yenisi daha eklendi. İstanbul Valisi Vasip Şahin'in kar tatilinin üçüncü güne uzatılma haberini twitter hesabından duyurdu. 22.15'tee attığı twit 2 saat içinde 32 bin kişi tarafından RT edildi, yaklaşık 44 bin kişi tarafından da favorilere eklendi. Vasip Şahin'in twitine binlerce kere de mantioan (cevap) geldi.

Kar gibi takipçi yağdı

Vasip Şahin'in İstanbul Valisi olduğu ilk günlerde 6 bin olan takipçisi sayısı kar yağması ile önemli bir büyüme de yaşadı. Vasip Şahin'in şu anda 140 bin takipçisi var ve büyük bir kısmı öğrencilerden oluşuyor.

Vali Vasip Şahin'in twiti kısa sürede 33 binden fazla kişi tarafından RT edildi.

Vali Mutlu da twitter'dan duyurmuştu

Vasip Şahin'in selefi Hüseyin Avni Mutlu da 2013 yılının Aralık ayındaki kar yağışında okulların tatil edildiğini twitter'dan duyurmuş ve çok sayıda takipçisi olmuştu.

Rekor twitler Çağıl ve Alex'te

Twitter'da tek bir paylaşımda RT ve favorilere eklenme rekoru ise İzmirli üniversite öğrencisi Alaattin Çağıl'dda. Çağıl'ın, "Köpekleri sevmeyen insanlara güvenmem. Fakat bir köpek bir insanı sevmezse, o köpeğin hislerine güvenirim" tweet'i 68 bin kişi tarafından retweet yapılarak Türkiye rekoru kırdı. Çağıl'ın attığı tweet 78 bin kişi tarafından da favorilerine ekledi. Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Alex'in attığı ve 60 bin kez retweet edilen veda mesajını ise ikincis sırada.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber