Asansör bozuk olunca ameliyata sedye ile çıkarıldı

Nusaybin Devlet Hastanesi'ndeki asansör arızası dolayısıyla ameliyat edilcek hasta sedye ile merdivenlerden üst kata çıkarıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ocak 2015 17:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Asansör bozuk olunca ameliyata sedye ile çıkarıldı

Mardin'in Midyat ilçesine bağlı Beyazsu Mahallesi'nde çobanlık yapan Devran Alkan (18) ve İzzettin Alkan (15) kardeşler ellerinde tüfekle oynadıkları sırada meydana gelen patlamadan dolayı yaralandı. Yaralılar durumu ağır olan ve ameliyata girmesi gereken biri kaldırıldıkları Nusaybin Devlet Hastanesi'ndeki asansör arızası dolayısıyla sedye ile merdivenlerden üst kata çıkarıldı.

Çobanlık yaparken oynadıkları tüfeğin ateş alması sonucu yaralanan kardeşler bölgeye gelen 112 acil servis ambulansıyla Nusaybin Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Burada yaralılara yapılan ilk müdahaleden sonra ameliyat olması gereken Devran Alkan'ın hastanedeki 2 asansörün bozuk olması nedeniyle sedye üzerinde yakınları ve güvenlik görevlilerinin yardımıyla merdivenlerden ameliyathanenin bulunduğu 3. kata çıkarılması dikkat çekti. Olayla ilgili jandarma tarafından soruşturma başlattı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber