Yoğun bakımda 'kebap' keyfine soruşturma

Elazığ'da, özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde kebap yenildiğine yönelik sosyal medyada yer alan iddia üzerine inceleme başlatıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Ocak 2015 15:50, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00
Yoğun bakımda 'kebap' keyfine soruşturma

Kentteki özel bir hastanede personelin yoğun bakım ünitesinde kebap yediği iddiası üzerine inceleme başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, personelin yoğun bakım ünitesinde kebap yediğine ilişkin fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı. Bunun üzerine, Valilik ve İl Sağlık Müdürlüğü konuyu incelemeye aldı.

Fotoğraflar ve söz konusu iddiaların gerçekliğinin belirlenmesi için inceleme başlatıldığı, Sağlık Bakanlığı tarafından da müfettiş gönderileceği öğrenildi.

YOĞUN BAKIMDA FOTOĞRAF SKANDALINA HASTANEDEN AÇIKLAMA

Elazığ'da özel bir hastanede yoğun bakımda yemek yerken çekilen fotoğraf nedeniyle hastane yönetimi tarafından açıklama yapıldı. Hastane yönetimi personelin yaptığının kabul edilemeyecek bir durum olduğunu ve gerekli ceza-i işlemi uygulayacaklarını açıkladı.

Elazığ'da özel bir hastanenin yoğun bakımında arka tarafından hasta varken yardımcı sağlık görevlileri tarafından yemek yerken çekilen fotoğraf sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılınca tepki çekmişti. Konuyla ilgili olayın yaşandığı Elazığ Özel Hayat Hastanesi yönetimi tarafından yazılı açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada,"14.01.2015 tarihinde hastanemiz bünyesinde çalışan personelimizin yemek yenmemesi gereken bir alanda yemek yediği ve bu kabul edilemeyecek durumu çekmiş olduğu bir fotoğrafla sosyal medyada paylaştığı tespit edilmiştir. Bu durum üzerine , hastanemiz yönetimi acil olarak ilgili personel hakkında soruşturma başlatmış olup, gereken cezai işlem uygulanacaktır" denildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber