Askeri Kurumlarda Çalışan Sivil Memurların Sorunları

Haber Giriş : 17 Şubat 2004 12:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Askeri Kurumlarda Çalışan Sivil Memurların Sorunları

Memurlar.net'i iki yıldır güncel olarak hazırlamaktayız. Son altı aydır da çeşitli kamu personelinden gelen görüşleri "Görüşler" ve "Sizden Gelenler" başlığı altında yayınlamaktayız.

Bu çerçevede, geçen ay içerisinde yayımlamış olduğumuz "Askeri kurumlarda çalışan sivil memurlar çalışma şartlarının zorluğundan şikayetçi oldular" başlıklı görüşe askeri kurumlarda çalışan sivil memurlar oldukça yoğun ilgi göstermiştir.

Çok sayıda sivil memur, askeri kurumlardaki çalışma şartlarının zoruluğunu belirtmiş, bu kurumda asker-sivil ilişkilerinde yaşanan problemleri kendi bakış açılarıyla yorum kısmına aktarmışlardır.

Bu yorumlar askeri kurumlarda çalışan sivil memurların çalışma şartlarından oldukça rahatsız olduğunu göstermektedir. Keza askeri kurumlardan diğer kamu kurumlarına nasıl yer değişikliği yapılabileceğini soran sitemize gelen çok sayıda mail bu konudaki yargıların doğru olduğunu ve ortada ciddi bir sorun olduğunu göstermektedir.

Bu çerçevede, bir çok askeri kurumda Toplam Kalite Yönetimi felsefesiyle çalışma barışını ve verimini artırmayı hedefleyen Milli Savunma Bakanlığının, bu sorunları görmezden gelmeyerek bir çözüm yolu bulmaya çalışması oldukça önemlidir.

Umuyoruzki gerekli duyarlılık gösterilecektir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber