'Vatan sağolsun' demeyeceğim

Haber Giriş : 29 Temmuz 2006 09:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bingöl'ün Genç İlçesi'nde teröristlerin döşediği mayının patlaması sonucu şehit olan Binbaşı Adil Karagöz için ilk tören Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nda yapıldı. Buradaki törene şehit binbaşının ailesi, yakınları, Bingöl Vali Vekili Sedat Sırrı Arısoy, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Osman Eker ile silah arkadaşları ve vatandaşlar katıldı

Bingöl'ün Genç İlçesi'nde teröristlerin döşediği mayının patlaması sonucu şehit olan Binbaşı Adil Karagöz için ilk tören Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nda yapıldı. Buradaki törene şehit binbaşının ailesi, yakınları, Bingöl Vali Vekili Sedat Sırrı Arısoy, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Osman Eker ile silah arkadaşları ve vatandaşlar katıldı. Karagöz'ün cenazesi daha sonra helikopterle memleketi Osmaniye'ye i getirildi. Osmaniye'nin bu yıl 8'inci l şehidi olan Binbaşı Karagöz'ün cenazesi baba ocağına götürüldüğünde gözyaşları feryat olup, yankılandı.

Şimdiye kadar ne yaptılar ki?

Oğlunun şehit olduğu haberini aldıktan sonda iki gündür uyumayan ve iğnelerle ayakta durabilen Fatma Karagöz (6), cenazenin eve getirilmesini beklerken feryat etti. Her şehit cenazesinde 'Vatan sağ olsun' denildiğini belirten Karagöz, "Ben 'Vatan sağ olsun' demeyeceğim. Çünkü bugüne kadar hiçbir şey yapılmadı. Olan bize oluyor, ateş düştüğü yeri yakıyor. Öksüz kalan kuzularımıza (torunları) ben şimdi ne diyeceğim, ne cevap vereceğim? Oğlum şehit oldu içim yanıyor" diye haykırdı. Karagöz'ün cenazesi ikindi namazının ardından toprağa verildi.

vatan

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber