Işık: Gül'ün siyasete dönmesi tabanımızı sevindirir

İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen halk kahvaltısına katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, '11. Cumhurbaşkanımız siyasete dönme arzusu olursa sadece beni değil tüm AK Parti tabanını sevindirir' dedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Mart 2015 15:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Işık: Gül'ün siyasete dönmesi tabanımızı sevindirir

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, İzmit Belediyesi tarafından Bekirdere Mahallesi'nde düzenlenen halk kahvaltısına katıldı. Kahvaltı programına Bakan Işık ile birlikte Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zekeriya Özak, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kahvaltının ardından vatandaşlara yönelik bir konuşma yaparak Kocaeli'ye yapılan yatırımlardan bahseden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, daha sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün siyasete dönmesini yorumlayan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Tabii dün Sayın Cumhurbaşkanı ifade etti. 11. Cumhurbaşkanımız siyasete dönme arzusu olursa sadece beni değil tüm AK Parti tabanını sevindirir. Böyle bir şey olursa Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi hayırlı bir iş olur. Güzel bir şey olur. Bundan büyük bir memnuniyet duyarız" ifadelerini kullandı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık basın toplantısının ardından mahalle esnafını dolaştıktan sonra alandan ayrıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber