Isparta Vali'sinden bir ilke imza daha...

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Temmuz 2006 21:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Isparta Valisi Şemsettin Uzun, göreve geldiği günden bu yana Isparta'da ilk defa uygulamaya koyduğu projelerini devam ettiriyor.

Vali Uzun bu kez çok farklı bir uygulamayı hayata geçirdi. Göreve geldiği günün ilkinde tüm kamu kurum ve kuruluşlarda sigara içme yasağı koyan Vali Uzun, bu kez makam odasına çıkan merdiveni vatandaş ve basın mensuplarına yasakladı. Valiliğe gelen basın mensupları ve çeşitli işlemler için gelen vatandaşlar görevliler tarafından ikaz edilerek farklı bir merdivenden ikinci kata çıkmaları yönünde uyarılıyor. Uygulamaya tam olarak uyulmaması üzerine, Vali Şemsettin Uzun bir talimat daha vererek üzerinde kırmızı halı bulunan ve protokol merdiveni olarak adlandırılan merdivenin başına bir memuru, nöbetçi olarak görevlendirildi. Valilik bünyesinde çalışan memur, talimat gereği söz konusu merdivenden çıkmak isteyen gerek basın mensuplarını, gerekse vatandaşları uyarıyor ve farklı bir merdivenden çıkabileceklerini söylüyor.

Isparta'da ilk defa Vali Şemsettin Uzun tarafından hayata geçirilen bu uygulama vatandaşların tepkisine neden oldu. Vatandaşlar uygulama hakkında "biz Isparta'da böyle bir şey hiç görmedik. Şimdiye kadar Isparta'da görev yapan tüm valilerimiz vatandaşla barışıktı. Bu uygulama resmiyetin en güzel örneği" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber