Türkiye'nin en büyük açık cezaevi Kırklareli'nde

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz: - "Türkiye'nin kapasite açısından en büyük açık cezaevine sahip olmanın gururunu yaşıyoruz. İnşallah bunun faydalarını göreceğiz. Cezaevimizde tarımsal faaliyetlerde bulunacağız"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Mart 2015 21:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Türkiye'nin en büyük açık cezaevi Kırklareli'nde

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, Türkiye'nin kapasite açısından en büyük açık cezaevine sahip olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Yavuz, Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü toplantısında, 7 aydır hizmette olan açık cezaevinde 841 hükümlünün bulunduğunu belirtti.

Türkiye'nin en büyük açık cezaevinin Kırklareli'nde bulunduğunu birçok kişinin bilmediğini, ceza infaz kurumunun son derece modern olduğunu ifade eden Yavuz, şöyle konuştu:

"Birçok hedef ve gayemiz var. Koruma kurulu toplantılarını çok önemsiyoruz. Cezaevimizde kalan hükümlü ve tutukların büyük bir bölümü uyuşturucu suçundan. Bu konuda çalışmalar yapmamız gerekiyor. Türkiye'nin kapasite açısından en büyük açık cezaevine sahip olmanın gururunu yaşıyoruz. İnşallah bunun faydalarını göreceğiz. Cezaevimizde tarımsal faaliyetlerde bulunacağız. Açık cezaevimizin Kırklareli'ne özellikle esnafımıza da önemli katkıları olacaktır."

Denetimli Serbestlik Müdürü Mustafa Günay da koruma kurulunun hükümlü iki kişiye iş yeri açtığını kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber