Kar geri geldi, sıcaklıklar düşüyor / Haritalı

Sıcaklıkların İç ve doğu kesimlerde 3 ila 6 derece azalacağı tahmin ediliyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 19 Mart 2015 09:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kar geri geldi, sıcaklıklar düşüyor / Haritalı

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu ile Afyonkarahisar, Bingöl, Muş ve Erzurum çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, Göller Yöresi, İç Anadolu'nun batısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Afyonkarahisar çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu gölgelerde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :İç ve doğu kesimlerde 3 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Ankara ve Bolu'da kar yağışı

RÜZGAR :Genellikle kuzey, iç ve doğu kesimlerde güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyılarında kuzey yönlerden kuvvetli olarak (30-) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Güney Ege kıyılarında kuzey yönlerden kuvvetli olarak (30-) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber