YGS birincisi Ankara'dan

YGS sonuçlarının açıklanmasının ardından sosyal medyadan sınav sonuç belgesini açıklayan Samanyolu Fen Lisesi öğrencisi Mehmet Enes Arıcı, 6 puan türünün 5'inden 500 puan alarak YGS birincisi oldu.

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 20 Mart 2015 08:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
YGS birincisi Ankara'dan

Arıcı'nın FEM dershanelerinde öğrenci olduğu belirtildi. YGS 1, 3, 4, 5 ve 6 puan türlerinde 500 puan alarak birinci olan Arıcı, YGS 2'de ise 499 puan aldı.

Sonuçları Sinop'ta yaşayan ailesinin yanında alan Arıcı, "Sınava senenin başında hocalarımızla hazırladığımız plan ve programa uyarak çalıştım. Süreç boyunca da hocamızın verdiği ödevleri yaptım. Programın dışına çıkmamaya çalıştım. Ailem bu yoğun tempo boyunca beni sürekli destekledi. Sınavda stres yapmam ama bu sınavda biraz heyecanlanmıştım. Çok mutluyum. Bana destek olan aileme ve öğretmenlerime teşekkür ediyorum. İkinci sınavda da aynı şekilde başarımı sürdürüp istediğim Tıp Fakültesi'ni kazanmak istiyorum" dedi. YGS-2'de ise İstanbul Erkek Lisesi öğrencisi Burak Arınalp, 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu. Fen Bilimleri Dershanesi öğrencisi olan Burak Arınalp, Matematik'te hiç yanlış yapmadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber