Adalet Bakanlığı 'İç Kontrol Sistemi' kuruyor

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 24 Mart 2015 16:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Adalet Bakanlığı 'İç Kontrol Sistemi' kuruyor

Adalet Bakanlığında İç Kontrol Sisteminin kurulması kapsamında "İç Kontrol Sisteminin Kurulmasında Farkındalık Oluşturulması" konulu toplantı 20 Mart 2015 tarihinde Ankara Hakimevinde yapılmıştır.

Söz konusu toplantı Müsteşarımız Sayın Basri Bağcı, Müsteşar Yardımcıları ve birim amirlerinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Toplantının açılış konuşmasını Adalet Bakanlığı Müsteşarı Sayın Basri Bağcı yapmıştır. Sayın Müsteşarımız konuşmasında, iç kontrol sistemini Bakanlığımızda iş süreçlerinin iyileştirilmesi açısından bir fırsat olarak gördüklerini belirtmiş ve iç kontrol hazırlık çalışmalarının 3 ay içerisinde tamamlanmasını beklediklerini ifade etmiştir.

Strateji Geliştirme Başkanı Alpaslan Azapağası ise iç kontrol çalışmalarında izlenecek yol ve yöntemler hakkında katılımcılara bilgi vermiştir.

Toplantı Dr. Bertan Kaya'nın iç kontrole ilişkin sunumu ile devam etmiştir.

Toplantının öğleden sonraki oturumunda Bakanlığımız birimlerinin katılımıyla oluşturulan iç kontrol çalışma ekibine, iç kontrol sistemi ile ilgili olarak Strateji Geliştirme Başkanlığında yapılan çalışmalar tanıtılmış ve çalışmanın ilerleyen bölümlerinde yapılacaklar anlatılmıştır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber