Garanti Bankası'ndan 'Cep Şifrematik'

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Ağustos 2006 11:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Garanti Bankası, bankacılık işlemlerini Alo Garanti ve İnternet şubesinden gerçekleştiren kullanıcılara ekstra güvenlik sağlayan şifrematik uygulamasını yaygınlaştırmak amacıyla ?Cep Şifrematik? hizmetini başlattı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, ?Cep Şifrematik? cep telefonuna ücretsiz yüklenen program sayesinde, Garanti Bankası İnternet Şubesi ve Alo Garanti'de yapılan işlemlerde ek güvenlik sağlayan tek kullanımlık şifreler üretiyor.

Açıklamada, şöyle denildi: ?Müşterilerimize özel şifre üreterek internet ve telefon bankacılığını daha da güvenli hale getiren Şifrematik teknolojisini cep telefonlarıyla birleştirerek, sistemi daha pratik ve taşınabilir hale getirdik. İlave cihaz taşımadan tek kullanımlık şifre üretmeye imkan veren Cep Şifrematik, bilinçli kullanıcılara büyük kolaylık sağlayacak.?

Uygulamadan yararlanmak isteyen müşterilerin, www.garanti.com.tr adresindeki İnternet şubesinde bulunan şifrematik menüsünü kullanarak veya 444 0 333'ü arayarak ayrıntılı bilgi alabildikleri bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber