Hayri İnönü'nün danışmanı: Şişli'de mide bulandırıcı şeyler gördüm

Şişli Belediyesi'nde Hayri İnönü depremi. İnönü'nün istifa eden danışmanı Aslan'ın söyledikleri şoke etti: Gördüklerim, tanık olduğum şeyler mide bulandırıcıydı.

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 10 Nisan 2015 07:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hayri İnönü'nün danışmanı: Şişli'de mide bulandırıcı şeyler gördüm

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün Danışmanı Adnan Aslan'ın bir açıklama yaparak istifa etmesi belediyede deprem etkisi yaptı. Dönemin Başkan Yardımcısı Emir Sarıgül ile gündeme gelen Şişli Belediyesi'nde değişen olmadı. İstifa gerekçesini AKŞAM'a açıklayan Aslan, "Ne Emir Sarıgül'ü ne de Mustafa Sarıgül'ü bire bir tanırım. 3 aylık bir süre içinde gördüklerim, tanık olduğum şeyler mide bulandırıcıydı" dedi. İnönü şunları söyledi:

SARIGÜL'ÜN ADAMI DEĞİLİM

"Başkan İnönü, beni oraya Mustafa Sarıgül ve Emir Sarıgül'ün yerleştirdiğini söylüyor. Ne Emir Sarıgül'ü ne de Mustafa Sarıgül'ü bire bir tanırım. Şişli Belediyesi'ndeki olaylardan sonra beni buraya Kemal Kılıçdaroğlu önerdi. 3 aylık bir süre içinde gördüklerim, tanık olduğum şeyler mide bulandırıcıydı. Yazdığım iddiaların hepsi doğrudur. İnönü bunları yalanlayabilir. Onun yerinde olsam susarım.

Usulsüzlüklerin belgesi var."

İŞTE O İDDİALAR

İnönü ile ilgili şu iddialara yer verildi: Çok daha vahimi ise Başkan Hayri İnönü'nün, Şişli Belediyesi'ndeki görevini, kendisine ve ailesine çeşitli biçimlerde maddi çıkar sağlamak yönünde kullanmasıdır.

Söyledikleri yalandır

Telefonla ulaştığımız Hayri İnönü, 'Bunların hepsi yalan. Başka bir şey demiyorum' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber