Davutoğlu, 'Yeni Türkiye Sözleşmesini' açıklayacak

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu, kaleme aldığı "Yeni Türkiye Sözleşmesi'ni, Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısı'nda paylaşacak

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Nisan 2015 10:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Davutoğlu, 'Yeni Türkiye Sözleşmesini' açıklayacak

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, kaleme aldığı "Yeni Türkiye Sözleşmesini", Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısı'nda paylaşacağı belirtildi.

Alınan bilgiye göre, Davutoğlu, toplantının yapılacağı Ankara Spor Salonu önünde bekleyen kalabalığa seslenecek ve ardından salona geçecek.

AK Parti seçim kampanyası kapsamında hazırlanan yeni seçim şarkılarının seslendirilmesiyle başlayacak toplantının açılış konuşmasını, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop yapacak.

Daha sonra Başbakan Davutoğlu, partililere hitap edecek. İki bölüm halinde gerçekleşeceği belirtilen konuşmasında Davutoğlu, gündeme ve seçime ilişkin genel bir değerlendirmede bulunacak ve kaleme aldığı "Yeni Türkiye Sözleşmesi"ni paylaşacak.

Davutoğlu, konuşmasının ardından AK Parti milletvekili adaylarını tanıtacak, Yeni Türkiye Sözleşmesi'ni adaylara dağıtacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber