Temizlikçi üniformasıyla uçakları denetledi!

THY'nin yönetim kurulu başkanlığına atanan İlker Aycı, dün gece tebdili kıyafet giydi. Temizlikçi üniformasıyla uçakları denetledi. Bu sırada Başbakan Davutoğlu gelince İlker Aycı ne yaptı?

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 14 Mayıs 2015 19:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Temizlikçi üniformasıyla uçakları denetledi!

Kokpit.aero'un haberine göre; Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, dün gece uçakların temizlik durumunu denetlemek için farklı bir yol izledi. Yanında THY'nin Genel Müdür Yardımcılığı'na 21 Nisan'da dışarıdan atanan Abdülkerim Çay'la birlikte temizlikçi üniforması giydi.

Aprona çıkarak THY uçaklarını denetleyen İlker Aycı ve Abdülkerim Çay, uçakların temizlik firmasınca doğru olarak temizlenip temizlenmediğini bizzat kontrol etti. Koltuk arkalıklarından tuvaletlere kadar uçakların her yerindeki temizliğe bakan Aycı'ya tam bu sırada Başbakan Davutoğlu'nun uçağının Atatürk Havalimanı'na indiği bilgisi geldi.

Bunun üzerine aprondan Davutoğlu'nun uçağına giden İlker Aycı, üzerini değiştiremedi. Başbakanı temizlikçi üniforması ile karşılayan Aycı, "Sizi böyle karşıladığım için kusura kalmayın. Biz böyle çalışıyoruz" dediği öğrenildi.

Karşılamanın ardından İlker Aycı, Atatürk Havalimanı'ndaki THY ofisine geçerek üzerine değiştirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber