Otobüs şoförüyle polis müdürü kavga etti...

Haber Giriş : 19 Ağustos 2006 08:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Polis müdürü, kadın sürücüyü sıkıştıran halk otobüsünü uyardı. Şoför kaçmaya çalışınca bir memur otobüsün camını çatlattı.

Beşiktaş Balmumcu'da önceki gün cip kullanan bir kadını ve İstanbul Emniyet Yardımcısı'nın makam otomobilini sıkıştırdığı iddia edilen halk otobüsü sürücüsü ortalığı ayağa kaldırdı. Ferahevler Beşiktaş- Kabataş seferini yapan halk otobüsü, saat 19.30 sıralarında Balmumcu tüneline girmeden önce sürücüsü kadın olan bir cipi sıkıştırdı. Bu sırada makam aracından olayı gören Emniyet Müdür Yardımcısı Süleyman Ekici, aracının sireniyle otobüsü uyardı, ancak Ekici'nin makam otomobilini de sıkıştırdı. İhtara uymayan otobüs, Balmumcu durağına yanaştı.

GİTMEK İSTEYİNCE FİLM KOPTU
Durakta yolcu alan otobüsün önünü Emniyet Müdür Yardımcısı Ekici'nin makam otomobili kesti. Müdür yardımcısının koruması ve şoförü, iddiaya göre ön kapısından binerek, sürücü Hasan Sebük'ü tartakladı. Polis telsizinden yapılan anonsta, ekiplerin olay yerine sevk edilmesi istendi. 5-6 dakika sonra halk otobüsü olay yerinden gitmek isteyince müdürün şoförü, otobüsün önüne geçerek engel olmak istedi. Otobüs, kendisini 2 metre kadar sürükleyince, polis memuru, otobüsün ön camını silahının kabzasıyla çatlattı. Tartışmalar, çevredeki güvenlik kameralarına dayansıdı.

YOLCULARDAN POLİSE TEPKİ
Halk otobüsü sürücüsü Hasan Sebük, kural hatası yapmadığını belirterek, aracına ve kendisine zarar veren polislerden şikâyetçi olacağını söyledi. Otobüsteki yolcular ise sürücünün hata yapmadığını belirterek, polislerin saldırgan tavrına tepki gösterdi. Trafik polisi halk otobüsünün şoförü Hasan Sebük'e 200 YTL para cezası kesti. Şoför Sebük polislerin kendisinden şikâyetçi olması üzerine bir gece karakolda kaldı ve "Trafikte tehlikeli araç kullanmak ve görevli polise mukavemetten" adliyeye çıkarıldı.

sabah

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber