Davutoğlu: Kirli eli çıkarıp adalete teslim edeceğiz

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti'nin Antalya mitinginde konuştu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Haziran 2015 14:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Davutoğlu: Kirli eli çıkarıp adalete teslim edeceğiz

HDP'nin Diyarbakır mitinginde meydana gelen patlamaya ilişkin konuşan Başbakan Davutoğlu, "Bu saldırı bir partiyi değil tüm Türkiye'yi hedef aldı. En şiddetli şekilde kınıyoruz. Bu kirli eli çıkarıp adalete teslim edeceğiz." dedi.

Başbakan konuşmasını şöyle sürdürdü:

"BU KADER SEÇİMİDİR"

Bugün son gün. Son mesajlarımızı vereceğiz. Her şeyden önce yarın seçimlerin milletimiz için, tüm insanlık için hayırlı olmasını diliyorum. Bir tek biz her yeri dolaştık ve mesaj verdik. Bu seçim kader seçimidir. Herkes ülkemizin, coğrafyanın kaderi için sandığa gitsin.

"KİRLİ ELİ YAKALAYABİLMEK İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ"

Dün Diyarbakır'da kirli bir el, provokatif bir el, Diyarbakır'da HDP mitinginde iki el yapımı bomba patlamasına sebebiyet verdi. Bunu kim yaptıysa, hangi gerekçeyle yaptıysa hedef sadece bir parti değil, hedef Türkiye'dir, Türkiye'nin demokrasisidir. En şiddetli şekilde kınıyoruz, bu kirli elin sahibini yakalayabilmek, adalete teslim edebilmek için de her şeyi yapacağız. Bu kirli eli çıkarıp adalete teslim edeceğiz.

Genç kardeşlerimin en iyi şekilde istihdama kavuşması için her türlü önlemi alıyoruz. Antalya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Antalya'ya hayırlı olsun.

Birileri saldırı kuruyor. Kirli eller seçime gölge düşürmek istiyor. CHP, MHP, HDP birbirleri ile işbirliği içinde.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber